Angel

ANGEL

2009

Jalos Vidar - Ambra Cast

Mamma Alice knäckte extra som lektionshäst på den tiden och bodde på NORF och kunde ju inte bli dräktig men undrens tid är inte förbi....23 Augusti 2009 när morgonpersonalen går ut i hagen ligger där ett föl!!!! Vems är fölet?? Alice gick i stora flocken som genast drog sig till minnes sina urgener. Flocken hade ringat in fölungen och det var inte 20 snälla fogliga lektionshästar som stod där utan 20 pumor som försvarade fölungen med näbbar och klor. Hjälm, västar och långpiskor gick åt för att ta sig fram till deras nyförvärv. Jag och Sussi var på kräftskiva den helgen i VÄSTERVIK förstå att husbilen rullade hem snabbt. Tack gudmor Sussi Lull för du roddade i land denna konstiga situation. Jag kan knappt idag begripa att Alice fått föl och att vi inget såg.

 

Väl installade så mådde både sto och föl mycket bra en extra foalcheck togs men hon hade fått i sig ordentligt med råmjölk. Alice och Angel bodde kvar på Norf någon månad och vart inte något bortskämda innan de flyttade hem till Knivberga.

Angel rids och tävlas av Cissi Lind.

 

På sommaren 2012 hade vi en utställning på Knivberga och ställde ut henne på kul och hon fick då bedömningen:

Välutvecklad, lågställd, Vackert huvud Bra överlinje Mäktig bål, Rättställd fram, tåvid bak, oengagerad skritt, lätt vägvinnade trav. 8,8,7,7,8=38 p . Domare Morgan Johnsson