Jalos Vidar KWC 24

2005

Jalos Vidar kallas till vardags för Lilleman. Han är uppfödd av Anna-Lena Olofsson, Horred. Han köptes 2008 och påbörjades då sin inridning. Målet var att han skulle visas fram för godkännande på hingstvisning 2009 men då han inte var färdig i kropp och gång så blev han istället visad 2010. Blev då godkänd med 41p samt BIK och gjorde ett godkänt bruksprov. Han blev tilldelad kvalitetsklass GII.

 

Lillemans tävlingskarriär inledes 2011 med Heidi Nilsson på ryggen som varit med från början och ridit in och utbildat Lilleman. I maj 2011 starta de sin första klubbhoppning, 80 + 90 cm och blev dubbelnolla i båda klasserna. Då både Annelie och Heidi är hoppintresserade så var det givet att Lilleman skulle vara hopponny men på skoj starta de en dressyr i augusti 2011 då det inte fanns någon hopptävling som passade. Startade då LC och LB, första gången för både Heidi och Lilleman men inte den sista då de lyckades kamma hem första platsen i båda klasserna. Blev sedan flertalet dressyrstarter med placeringar upp till LA. Eftersom Heidi blev för gammal så tävla de ridhästklasser under våren 2012 och även där med flertalet placeringar upp till LA.

Hösten 2012 - våren 2013 utbildar sig Heidi på flyinge så Lilleman tar igen sig lite.

Sommaren 2013 så startade Heidi o Lilleman en del dressyrtävlingar på regional nivå med goda resultat. Den 15 september 2013 kvalade de till MSVB!

Under 2014 startade de ett flertalet MSVC med mycket bra resultat och placeringar.

 

 

Lilleman står till förfogande för friska och lämpliga ston, läs mer under avel.